Bassengområdet

 

Bassengarealet er plassert i forkant av eiendommen, og ligger på et nivå 3 – 4 meter over tretoppene på appelsinlunden. Hele bassengarealet er helt usjenert for omverdenen, og er en perle av de sjeldne! Herfra kan du skue ut over den mange hundre mål store appelsinlunden. En kan se kirketårnet i Altea, og alle fjellene som omkranser området.

På de varmeste dagene er det ofte en sval bris oppover Foya Blanca dalen, som gjør bassengområdet til et deilig sted å være.

Selve bassenget er på hele 11 x 4,5 meter, og er fra 0,8 til 1,9 meter dypt. Det er en stor trapp ned i bassenget i den grunne enden, som gjør at selv de minste barna trives godt! Størrelsen på bassenget gjør at mange kan bade samtidig, uten at dette forringer opplevelsen.

Rundt bassenget er det et stort areal som er velegnet for soling. Det er utrustet med solsenger, slik at alle våre gjester kan nyte dette området til fulle.

Det er montert dusj ved bassenget, slik at de som ønsker det kan spyle av seg uten å måtte gå innendørs.

Bassengeområdet er skjermet med hekk og rekkverk. Begge trappene ned mot området har port med lukkemekanisme, slik at de minste barna ikke kan ta seg ned på bassengområdet på egenhånd.