Event

Eiendommen er meget velegnet til gjennomføring av ulike arrangement, både som enearena og i kombinasjon med andre. Det kan være bursdager, bryllup, firmasamlinger eller lignenede. Her er sengeplass for inntil 22 voksne (Hovedhus + Gjestehus) og 2 barn i barnesenger. Det kan dekkes til et tilsvarende antall personer i Bodega, eller tilstøtende uteareal, og vi kan være behjelpelige med å arrangere matlaging og servering etter våre gjesters ønsker.

Etter avtale kan vi utvide kapasiteten på bespisningen betydelig, men da må vi supplere med innleid møblement.

Vår servicepartner, Total Service, kan tilby tilleggs- innlosjering i samme område, og festlokale med større kapasitet (Jardin Foya Blanca). Dette ligger bare få minutter unna Tårnhuset, og fungerer utmerket i kombinasjon med fasilitetene hos oss.

Vi kan organisere transport fra/til flyplassen i Alicante for hele gruppen, samt transport i tilknytning til ulike arrangementer. Vi tar gjerne på oss oppdraget med å organisere aktiviteter og utflukter for hele eller deler av forsamlingen under oppholdet. Her er fantasien eneste begrensing!

Merk at ingen tilleggstjenester er inkludert i leieprisen, men kan bestilles hos vår servicepartner, Total Service.

Ta kontakt med Hege Tomassen i Total Service (se ”Booking” for kontaktinfo) for å finne et opplegg tilpasset ditt arrangement!

 

Foto: Thinkstock