Norske institusjoner

Reuma Sol

Reuma-Sol er et ferie- og behandlingssenter eiet og drevet av Norsk Revmatikerforbund. Senteret ligger på Foya Blanca, i gangavstand fra Tårnhuset
www.reuma-sol.com

 

Betanien sykehjem

Fundacion Betanien i Alfaz del Pi er et sykehjem som drives og eies av stiftelsen Betanien i Bergen. Her er 25 sykehjemsplasser tilpasset norske brukere.
http://www.betanien.no/fundacion

 

Finca el Romeral

Finca el Romeral er et norskdrevet feriehjem i Alfaz del Pi, som er tilrettelagt for personer som bor på sykehjem, i omsorgsbolig, eller trenger spesiell pleie/omsorg.
www.sagenebjorka.no

 

 Solgården

Solgården er et tradisjonsrikt feriested på Costa Blanca som tilbyr ferier spesielt tilpasset  pensjonister og personer med ulike utviklingshemninger.
www.solgarden.no

 

Parkhjemmene

Parkhjemmene er en norsk turarrangør som tilbyr tilrettelagte ferieopphold / turer for «spreke» pensjonister. De holder til i La Nucia, ikke langt fra Alfaz del Pi.
www.parkhjemmene.com

 

Den Norske Skole Costa Blanca

Den norske skole Costa Blanca ligger i Alfaz del Pi. Skolen ble etablert i 1972, og er nå en veletablert norsk skole i utlandet, med både barneskole, ungdomsskole og videregående skole. Skolen er svært populær, og har et godt rykte.
www.costablancaskole.com

 

Sjømannskirken

Sjømannskirken er representert både i Albir og Villajoyosa. Den er den eldste sjømannskirken i Spania, og har histyorie helt tilbake til 1979.
http://www.sjomannskirken.no/albir-villajoyosa