Transport

Leiebil

Det finnes mange tilbydere av leiebil på Costa Blanca. Ikke alle er like seriøse, så en skal være litt selektiv når en bestiller bil. Stort sett kan en si at alle de kjente tilbyderne er seriøse, og følgelig er trygt å bruke. De aller fleste av disse har kontor på flyplassen i Alicante, og finnes enkelt ved å søke på internett.

Men selv de store og kjente firmaene kan være vanskelige å ha med å gjøre om noe ikke går helt etter planen (dette er velkjent, og er ikke noe annerledes i Spania en det er andre steder), selv om dette er unntak fra regelen – stort sett er det uproblematisk å leie bil fra alle disse selskapene.

Vi har svært god erfaring med et lite lokalt firma fra Altea (hovedkontoret ligger bare drøye 2 km fra Tårnhuset). De har ikke kontor på noen av flyplassene, men har en representant i Alicante som leverer/henter bil på flyplassen (kun i Alicante). Vedkommende vil da stå å vente på dere i ankomsthallen på flyplassen, og guide dere direkte til bilen. I sesongen kan det være relativt lange køer hos bilutleie- firmaene på flyplassen, så da vil en løsning med dette selskapet kunne spare dere for mye venting her.

Selskapet heter Seguricar SL, og treffes på følgende måter;

se ellers www.seguricar.com

NB! Seguricar er ikke den aller billigste løsningen, men vår klare oppfatning er at det helt klart er verdt å betale de relativt få ekstra kronene de koster å leie her. Servicen er helt topp, og de gjør et helhjertet forsøk på å løse de problemene som eventuelt måtte oppstå. Vi har kun positive opplevelser med dette selskapet!

 

Transport i grupper

For tilbud på transport av grupper (altså flere personer en det går i en taxi), ta kontakt med Hege Tomassen i Total Service. Hege snakker norsk, spansk og engelsk, og du treffer henne på følgende steder;

Kontor (10.00-14.00): +34 965 887 267
Mobil: +34 606 797 276
E-mail: hege@totalservice-spain.com